800 833 833 bezplatná info-linka
 

Výstavy a veletrhy

Holešovické výstaviště bude opět hostit světové značky a bude z čeho vybírat!

18.04.2016

Všechno co potřebujete pro krásné nehty naleznete 22.-23.4.2016 na veletrhu Interbeauty Prague. Ani letos nebudou chybět světové značky Promed a Nubar.

 

Otevřete dveře nejnovějším barevným odstínům...

 

U stánku Nubar, tradičně najdete širokou paletu barevných laků, které nesou označení 5-free, jsou tedy bez dibutylftalátu, toluenu, kafru, formaldehydu a formaldehydových pryskyřicí.

Budou pro vás připraveny aktuální kolekce laků Chromatic Collection – s duochromatickými zářivými odstíny, které rozehrají zajímavé barevné variace na vašich nehtech či jarní kolekce GARB & GLAM s podtitulem „Materialistická dívka v materiálním světě!“.

Připraveny budou i gel-laky řady Gelicure a kompletní péče o ruce, nohy a nehty s nezaměnitelnými parfemacemi, které potěší vaše smysly.

 

Budeme se na vás těšit na stánku Nubar!

 

 

 

 

 

 

Promed, německý výrobce profesionálních přístrojů pro manikúru představí i letos to nejlepší ze svého sortimentu. Těšit se můžete na manikúrní a pedikúrní brusky i širokou nabídku brusných fréz a příslušenství. Všechny produkty Vám ochotně ukáže a dotazy zodpoví sales managerka této značky, Daniela Demichiel, která letos přijala naše pozvání.

 

Při příležitosti veletrhu Interbeauty Prague jaro 2016 budou představeny také dvě novinky. První z nich jsou LED zářivky pro lampy UVL-36, které vytvrdí gely, gel-laky, akrygelové i akrylové systémy určené k polymerizaci v lampě za pouhých 30 sekund. Jejich životnost je neuvěřitelných 10 000 pracovních hodin.

 

Čerstvou novinkou je také LED lampa na stůl LTL 749 s maximální nastavitelností díky dvojitému kloubu a otočnému rameni se světelnou trubicí. Konec unaveným očím a podřizování se možnostem osvětlení! Promed představuje manikúrní lampičku, která se podřídí vám.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

 

 

Články v rubrice