800 833 833 bezplatná info-linka
 

Výstavy a veletrhy

Ohlédnutí za podzimním veletrhem Interbeauty Prague 2013

22.10.2013

 

 

 

Podzimní veletrh se nesl nejen v duchu LEDové revoluce, ale také v duchu inspirací, zábavy a žhavých novinek.

 

18. a 19. října se výstaviště v Holešovicích doslova hemžilo ženami z celé republiky. Důvod byl jasný, protože pokud jde o krásu, ženy se jen stěží udrží na uzdě. A my tomu samozřejmě rozumíme a nemohli jsme chybět.

 

Stánek CND se představil v duchu tajemna a romantiky. Společnost, které udává módní trendy nově představila podzimní kolekci Forbidden. Navíc tým 12 profesionálních designérek vám tentokrát zdarma aplikoval dlouhodobý lak Vinylux.

 

 

Temperamentní značka Thuya představila jak nové barvy na řasy a obočí obohacené o keratin, tak i nové barvy gelů ON OFF. Potkat jste se zde mohli také se španělskou školitelkou Ampi Mullor, která se zabývá nejen modeláží nehtů gelem či akrylem, ale i SPA manikúrou a aplikací a barvením řas. Rozhovor s ní vám přineseme v některém z následujících čísel časopisu Modeláž nehtů.

 

 

 

Stánek německé firmy Promed nově představil kompaktní a elegantní LED lampu UV-60. Mohli jste si zde nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet  brusky určené jak pro domácí použití a začínající nehtařky, tak samozřejmě brusky té nejvyšší kvality určené pro profesionálky a do salonů. Nechyběla ani široká nabídka nástavců. Všechny vaše dotazy zodpověděla  Silvia Demmeler, obchodní manažerka pro střední Evropu.

 

 

 

Stánek Platinum si letos pro vás připravil soutěž: Najdi stejnou samolepku a vyhraj! Komu se podařilo najít samolepkové "dvojče", odnesl si dárek v podobě nového gel-laku Base/Top - Strip OFF. Díky rozšíření stánku jste mohli navštívit také menší pódium, na kterém jste se mohli setkat s novou sympatickou lektorkou modelaznehtu.cz ACADEMY Lucií Jarošovou, která vám zde ukazovala práci s novým LED systémem Platinum.

 

 

Díky stánku Cuccio jste se mohli ponořit do relaxace a uvolnění. Na vlastní kůži jste si mohli vyzkoušet nejen oblíbená másla a tělová mléka. Libuška Růžičková, specialistka značky Cuccio, vám mimo jiné na pódiu představila také novou SPA pedikúru kombinující neodolatelné vůně ovoce a prospěšné rostlinné složky. S unikátní kolekcí solí, krémů, pedikúrních zábalů a péče se vaši klienti budou cítit povzbuzení, osvěžení a spokojení.

 

 

Hlavním lákadlem stánku NSI byl Polish PRO Now - nový vzhled - nové produkty a nové barvy. Návštěvníky zaujaly nové 3 podkladové vrstvy gel-laku Polish Pro – Base CoatBase Coat Plus a Endure. Zájem vzbudil také nový Polish Pro Matte Top CoatSamozřejmostí byly i ukázky práce s výjimečným akrylovým systémem Attraction, který splňuje ta nejpřísnější dermatologická kritéria či populární gelovou řadu BALANCE, ve které naleznete gely hustotou a barevností odpovídající vašim požadavkům.

 

 

Stánek Nubar představil nejaktuálnější kolekce barev pro podzim/zimu 2013. Kolekce byly jak z řad laků, které jsou bez parabenů, formaldehydu a toluenu, tak z řad gel-laků Gelicure. Nově pro vás tato značka rozšířila také nabídku péčí o přírodní nehty.

 

 

Stánek modelaznehtu.cz byl tentokrát ještě větší. Nejen, že se zdvojnásobil počet Nail Barů, ale také se zvětšila nabídka: barevných gelů, gel-laků, gel-laků PEEL OFF, LED lamp a mnoho dalšího. S příchodem LEDové revoluce jste si nově mohli všimnout u našich produktů modrého LEDového značení, které jistě mnohé z vás přesvědčilo, že je již dávno pryč doba, kdy LED produktů bylo nedostatek. Rozšířený 9 metrový pult s barevnými gely byl neustále v obležení zákaznic, které mohly využít služeb expresní pokladny. Nechyběl ani stánek, kde jste si mohli zařídit naší věrnostní kartičku Smart nails card a využít tak prvních bonusů již na veletrhu. Jedním z nich byla například i lahodná káva Dallmayr zdarma, tentokráte také v LEDovém provedení. Již tradicí se stalo pravidelné slosování objednávek. Tentokrát jste mohli vyhrát LEDové ceny: balíček LEDové čokolády, roční předplatné časopisu Modeláž nehtů, sadu na tvorbu LEDového čaje a LEDové víno.

 

 

Na pódiu kromě slosování probíhaly prezentace zahraničních i tuzemských firem, které vám představily nové produkty a postupy. Modelaznehtu.cz ACADEMY vám ukázala inspirativní Nail Art pro nadcházející plesovou sezónu.

 

 

Stánek časopisu Modeláž nehtů si kromě předplatného na příští rok, nového veletržního čísla a speciálních cen připravil také zábavní fotostěnu. Na té jste se mohli nejen pobavit, ale také si zasoutěžit. Všechny soutěžní fotografie najdete na našem facebooku. Hlasovat o výherci můžete až do 31.10. 18:00 hodin. 

 

 

 

 

 


Rádi bychom touto cestou poděkovali vám všem, co jste navštívili naše stánky. Pevně věříme v to, že jste zde našli to, co jste hledali, ať už to byly rady, produkty, inspirace či zábava.

 

Těšíme se na další spolupráci,
váš tým modelaznehtu.cz

 

Celou reportáž z veletrhu najdete v našem zimním vydání časopiu Modeláž nehtů, listopad prosinec 2013.

Kompletní fotodokumentaci najdete na našich facebookových stránkách.

 

 

 

Články v rubrice