800 833 833 bezplatná info-linka
 

Výstavy a veletrhy

Vitamíny nabitý veletrh s EBD

20.04.2016

Ani značka EBD nezůstává opodál a připravila si pro vás spoustu novinek, které představí na veletrhu. Na co vše se můžete těšit?

 

 
CHROMATIC - Metalické odlesky jako symbol elegance a nadčasovosti. 

Kovový vzhled již není jen výhradou moderní architektury, stále více se prolíná do módního a kosmetického průmyslu. Na stánku vám představíme 15 metalických odstínů, které vás oslní a zavedou do světa výstřední elegance, odolnosti a estetického minimalismu.
Nejoblíbenější gel-laky  EBD Gel-Polish představí novou kolekci
ICE CREAMS. 
 
Nechte se zlákat chutí  zmrzliny  . Povzbuďte vaše nehty barevnými tóny.  Sladké pastelové odstíny z nové kolekce EBD Gel-Polish uchvátí nejen vaše smysly. 
Gel-Polish RUBBER BASE -   Tajemství odolných a upravených nehtů. 
 
 
Unikátní fllexibilní podkladová vrstva, zvyšující přilnavost gel-laku a prodlužuje trvanlivost gel-laku. Díky nové technologii budou vaše nehty s tímto podkladovým gel-lakem pevné a pružné. Vyrovnává nerovnosti nehtové ploténky, zpevňuje nehty a znásobuje lesk barevného odstínu.
 
 
VITAMÍNY, VITAMÍNY, VITAMÍNY 
 
Péče o nehty, nehtovou kůžičku, olejíčky, pomocné tekutiny, podkladové báze pro gely i gel-laky... To vše doslova nabité vitamíny a keratinem se poprvé objeví v nabídce modelaznehtu.cz pod křídly značky EBD.
 
 
 
 
 
 
 

Články v rubrice