800 833 833 bezplatná info-linka
 

Poradna

FOOTLOGIX®: PŘÍBĚH LUCKY

19.12.2017

Jak funguje snoubení medicíny s pedikúrou v praxi

 

 

 

Lucka si zamilovala tenisky již na střední škole a její láska přetrvala až na vysokou školu. Uzavřená obuv a zvýšená potivost Lucčiných nohou byly živnou půdou pro plísňová onemocnění. Osobitý styl se tak postupně stal jejím vězením, protože později si již netroufla ukázat své nohy v otevřených botách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Na Footlogix jsem slyšela jen ty nejlepší ohlasy jak od mých kamarádek, tak z komentářů na sociálních sítích. Na Facebooku jsem se spojila přímo se zástupkyní značky Footlogix, která mi se vším poradila, za což jsem jí moc vděčná. Asi nejvíc jsem ocenila rychlou aplikaci a okamžitý účinek. Také jsem pochopila, že nejenom o nohy, ale i o obuv je třeba pečovat, aby se mi plísně stále nevracely. Jsem teď se svými chodidly opravdu spokojená a nechám si je od mého přítele i masírovat, což bych předtím nepřipustila.“

 

 

 

 

 

Lucka si nikdy nepřipustila, že by měla s chodidly výrazný problém. Ačkoliv se nepříjemné svědění vra­celo čím dál častěji, nevyhledala od­bornou pomoc a nepřestávající ob­tíže řešila nárazově přípravky proti svědění a pocení nohou. U žádného ovšem nezůstala příliš dlouho. Čás­tečně vlastní leností a také proto, že se výsledky nedostavovaly tak rych­le, jak by si představovala.

O přípravcích Footlogix® se Lucka dozvěděla od kamarádky, které jí po­mohly od mnohaletého problému. Lucka se domnívala, že loupající se pokožka na jejích chodidlech je dů­sledkem nedostatečné hydratace a zakoupila si proto přípravek z hydra­tační řady. Teprve potom, co se ne­dostavilo žádné zlepšení, se s námi Lucka spojila s prosbou o radu. Po zaslání fotografií a krátkém rozhovo­ru týkajícím se především jejího zdra­votního stavu a detailnímu popisu je­jích problémů jsme Lucce doporučili hydratační pěnu vyřadit a namísto ní začít používat přípravek s antimikro­biální složkou.

Odeslali jsme Lucce přípravky s ná­vodem, jak je používat, a ona nám na oplátku zasílala fotografie svých chodidel. Velkou motivací pro Luc­ku byla naše vzájemná spolupráce a také výsledky, které byly viditelné již po pár dnech používání přípravků Footlogix®. S Luckou jsme se osobně setkali až po 4 týdnech aplikace pěny Footlogix® Peeling Skin Formula (7), a to již byly její nohy v bezvadném stavu. Odnesla si od nás další pří­pravky pro následnou péči a přislí­bila, že do budoucna bude již kon­zultovat případné problémy rovnou s profesionály.

 

 

 

 

Lucka si během 4 týdnů ošetřovala chodidla po koupeli oboustranným pedikúrním pilníkem Footlogix®  Exfoliating Foot File (FR). Dvakrát denně (ráno a večer) si aplikovala pěnu pro loupající se pokožku Footlogix® Peeling Skin Formula (7). Po odeznění projevů plísňového onemocnění aplikuje i nadále tuto pěnu večer a ráno používá pěnu pro potivé nohy Footlogix® Sweaty Feet Formula (5). Boty si Lucka pravidelně dezinfikuje antibakteriálním sprejem Footlogix® Shoe Deodorant (10).

 

 

 

 

 

 

 

Související produkty

Články v rubrice