800 833 833 bezplatná info-linka
 

Techniky

FOOTLOGIX®: PŘÍBĚH JAKUBA

13.06.2017

Jak funguje snoubení medicíny s pedikúrou v praxi


Příběh Jakuba se začíná psát před 13 lety. Fyzické změny způsobené dospíváním se projevily i na chodidlech. Celkovému stavu chodidel ještě přitížilo sedavé zaměstnání a s tím i spjaté příčiny suché pokožky. „Ze suché pokožky se stala.. víc, než jen suchá pleť.“


„Paty plné hlubokých prasklin, šupinky ztvrdlé kůže. Tak daleko došel stav mých chodidel, která jsem se nárazově snažil ošetřovat (většinou jen po tu dobu, kdy to bylo nejakutnější). Nikdy jsem nebyl schopen se problémů zbavit. S nedůvěrou v zázračná zlepšení na fotografiích jsem se rozhodl vyzkoušet Footlogix. Po první pedikúře a pár dnech aplikace pěn Footlogix jsem zaznamenal první změny. Neustálé zlepšování mě motivovalo k dodržení předepsaného ošetřování. Po skončení kúry už mě nebolí každý krok. Teď jsou moje nohy příkladem zázračného zlepšení, kterého je možno opravdu dosáhnout. Fakt jsem rád, že jsem do toho šel.

 

 




Přestože se Jakub snažil o nohy pečovat mnoha pedikúrními přípravky, nedosáhl významného zlepšení ani úplného zbavení problému. Situace se stále zhoršovala, klesla Jakubova sebedůvěra i důvěra v pedikúrní ošetření.

Po mnoha letech se však Jakub dozvěděl o značce Footlogix® z příspěvku na Facebooku. Fotografie se stavem chodidel před a po ošetření přípravky Footlogix® ho zaujaly a ihned si je spojil se svým problémem. Neváhal a pod příspěvek přidal fotografii své nohy s poznámkou, že popraskané paty mu něco připomínají. Po krátké on-line konverzaci jsme se s Jakubem domluvili na konzultaci a ošetření. Na prvním setkání se ukázalo, že je stav chodidel v ještě horším stavu než na fotografii.

S Jakubem jsme vyplnili kompletní Pedikúrní list. Ověřili jsme si, že netrpí cukrovkou, alergiemi a zjistili, s jakými typy onemocnění chodidel se setkal. Provedli jsme medicinální mokrou pedikúru Footlogix® pomocí profesionálního pilníku v 10 krocích. Jakubovi jsme vysvětlili, proč je nezbytné pravidelné domácí ošetření pomocí speciálních pěn, které si s sebou odnesl.

Každý týden nám Jakub zasílal fotografie, které posloužily k porovnání stavu chodidel a případných změn. Pravidelné ošetřování chodidel produkty Footlogix® vedlo k postupnému zlepšování. Srovnávací fotografie Jakuba motivovaly, aby u péče vytrval a pozitivní výsledky byly brzy patrné na první pohled.



V deseti týdnech Jakub podstoupil celkem 4 pedikúrní ošetření Footlogix v 10 krocích.
Denně pak podle doporučení pečoval o svá chodidla i obuv.
Jakub nadále používá pěnu Footlogix® Rough Skin Formula (7+) pro dokonalé vyhlazení a změkčení pokožky. Po vypotřebování celého balení Footlogix® Rough Skin Formula (7+) bude jako následnou péči používat Footlogix® DD Cream Mousse Formula (1).


Jaké přípravky Jakub používal?

FOOTLOGIX® 
CRACKED HEEL FORMULA (3+)

Obsahuje 25% urey a způsobí zatáhnutí 
hlubokých prasklin zevnitř.
 

Použití: 1x denně (večer).
FOOTLOGIX® 
ROUGH SKIN FORMULA (7+)

Hydratuje pokožku a díky obsahu účinné
látky klotrimazolu působí proti
mikroorganismům. 


Použití: 1-2x denně (ráno a večer).
FOOTLOGIX® 
SHOE DEODORANT (10)

Efektivní dezinfekce obuvi. 

Použití: denně do vyzuté obuvi.
FOOTLOGIX® 
EXFOLIANT SEAWEED SCRUB (15)

Jemné a šetrné odstranění odemřelé kůže.

Použití: 1x týdně
FOOTLOGIX® 
FOOT SOAK CONCENTRATE (13)

Hydratační koupel

Použití: 1x týdně společné s pilníkem
Footlogix® Exfoliating Foot File (FR).


Související produkty

Články v rubrice