800 833 833 bezplatná info-linka
 

Novinky

Nová make-upová značka INIKA ORGANIC

26.05.2017

Do České republiky a na Slovensko míří australská přírodní kosmetika. Přesvědčte se o INIKA ORGANIC samy již od 1.6.2017. Krása je ve zdraví!


Každá jsme aspoň jednou zažily problémy s pletí a věděli jsme, že kosmetikou to jen zhoršíme. Nebo se vám stalo, že vám říkala rodina ať si kosmetikou neníčíte pleť? Kdyby vám tehdy někdo řekl, že existuje přírodní čistá kosmetika, která vám nedokonalosti zakryje, nezhorší, neucpe póry a ještě Vám pleť vyživuje a hydratuje, asi by jste tomu nevěřili.



INIKA ORGANIC je světově první organická make-upová značka, která existuje už od roku 2006. Přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. INIKA ORGANIC je profesionální přírodní kosmetika, která má výbornou výdrž, plně kryje a má vysokou pigmentaci. Nedělá kompromisy mezi barvou, kvalitou a účinností, její produkty jsou šetrné jak k pokožce, tak k životnímu prostředí. Během chvilky dokázala získat celosvětové uznání a status důvěryhodné značky přírodního a organicky certifikovaného make-upu.

 

INIKA ORGANIC jako jediná nabízí zdravé, čisté a přírodní produkty. Tuto australskou značku vyhledávají ženy po celém světě. „Naší vášní je kvalita, proto jsou všechny naše ingredience přírodní, přinášející to nejlepší z rostlin a minerálů.“

Všechny produkty jsou organicky certifikované, 100 % přírodní, minerální, rostlinné a veganské, což znamená, že při jejich výrobě nebyly použity žádné zvířecí vedlejší produkty či srst a nejsou testovány na zvířatech. Ingredience jsou testované z hlediska bezpečnosti a přírodní čistoty. Hlavním cílem je vytvořit krásný, zdravý, dlouhotrvající make-up pro bezchybný vzhled, pomocí luxusních produktů.

 



Krása je více než jen vnější vzhled. Ovlivňují nás potraviny, které jíme i vzduch, který dýcháme. S INIKA ORGANIC si můžete být vždy jisti, že bez kompromisů děláte to nejlepší pro sebe. Vaše pleť si produkty INIKA ORGANIC zamiluje! Po nalíčení bude vždy vypadat zdravá a rozzářená. Produkty neobsahují žádné škodlivé chemické látky, levné výplňové látky jako bismuth oxychlorid, mastek, geneticky modifikované ingredience, parabeny, umělé konzervanty, minerální oleje, ftaláty či syntetickou parfemaci. Jsou nekomedogenní a hypoalergenní, vhodné i pro tu nejcitlivější pleť. Např. minerální make-up Inika Organic doporučují dermatologové a estetičtí lékaři po laserovém ošetření pleti, chemickém peelingu a mikrodermabrazi.





Vše, co tvoří, je zcela přírodní a není škodlivé. S touto kosmetikou můžete být krásná přirozeně! Výsledkem je svěží a přirozený make-up, oceňovaný mnohými zahraničními celebritami a stylisty. Mezi její fanoušky patří např. Emma Watson, Stella McCartney nebo herečka Emily Deschanel.

Související produkty

Články v rubrice