800 833 833 bezplatná info-linka
 

Novinky

Organické (bio) sérum na řasy získalo Zlatý Pohár 2017

05.05.2017

Na veletrhu Interbeauty Prague 2017 zazářila značka LASHFOOD, kterou reprezentují krásné, dlouhé a vyživené řasy.




Již tradiční součástí veletrhů INTERBEAUTY Prague je soutěž o Zlatý pohár, ve kterém se mezi sebou utkávají výrobky, metody či přístroje přinášející inovace v rámci kosmetických produktů. Na letoším jarním veletrhu mezi odbornou porotou zabodoval a toto prestižní ocenění získal PHYTO-MEDIC EYELASH ENHANCER – Organické (bio) sérum na řasy od americké značky LASHFOOD pro své revoluční a jedinečné složení, jednoduchou aplikaci a především vidilné výsledky. Přesvědčte se sami!
Sada obsahuje plnohodnotný produkt séra. Naleznete ZDE.

Jak to celé vzniklo:
Před deseti lety se inovátorka umělých řas, Jane Kim a její dcera Faith rozhodly objevit přírodní, efektivní a léčiva neobsahující alternativu pro delší, hustší a plnější řasy inspirované nekonečně regenerovanými přírodními zdroji. Začaly s výzkumem bylin a botanických extraktů, které se staly základem pro jejich produkty. Po letech klinického výzkumu a nespočtu experimentů se zrodil zázrak obsahující účinné léčivé byliny, čisté ingredience a Phyto-Medic komplex, který pomáhá obnovit a zlepšit vzhled obočí a řas bez podráždění pokožky.



Tato revoluční formule klinicky prokázala, že poskytuje vzhled delších, silnějších řas a pomáhá oslabeným a krátkým řasám vypadat zdravě a silně díky phyto-medic komplexu. Jednoduchá aplikace s viditelnými výsledky již
za 4 týdny. Maximální výsledky jsou po 12-14ti týdnech pravidelného používání.


Výhody

  • -Vhodné na permanentní řasy i na citlivé oči.
  • -Jako první a jediný produkt na výživu řas na světě prošel přísnými testy organizace Ecocert® a získal jejich ocenění!
  • -Netestováno na zvířatech
  • -Produkty jsou dermatologicky testovány, viditelné výsledky, bez podráždění a vedlejších účinků.
  • -Produkty neobsahují léčiva, lepek, prostagladin, syntetické příměsi, parabeny, chemikálie, sulfáty, ftaláty a jsou bez syntetické parfemace.
  • -Schváleno z hlediska bezpečnosti a efektivní účinnosti.
  • -Registrováno u FDA (Správa potravin a léčiv USA).
  • -Úspěšně prošlo testem reakce na citlivou pokožku.

Posilovač řas LashFood dodává řasám potřebné živiny s nejúčinnějším přírodním a organickým složením:

  • -99,49 % všech ingrediencí jsou přírodního původu.
  • -25,02 % všech ingrediencí jsou organického (bio) původu.

Použití:
Na čistou a suchou pokožku očních víček aplikujte co nejblíže kořínkům řas, podobně jako oční linky. Nechte zaschnout. Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte dvakrát denně: ráno a večer.

Ingredience:
Phyto-medic komplex je klinicky ověřený extrakt z bylin šetrný k životnímu prostředí, ke zlepšení folikul řas a obočí a poskytuje rovnováhu vlhkosti. Posiluje a výrazně zlepšuje vzhled řas a obočí.
Dále Adenosin, Arganin, Sojový protein, Levandule a další.


 

 

Související produkty

Články v rubrice