800 833 833 bezplatná info-linka
 

Archív časopisů

Vánoční pohoda s časopisem Modeláž nehtů

18.11.2015

Zastavte se na chvilku a odpočiňte si od předvánočního shonu s novým číslem časopisu Modeláž nehtů!

 

 

Zpěvačka Monika Sommerová, hvězda muzikálu Fantom opery, prozradí, jaké jsou její největší úspěchy. S těmi se mohou pojit ale i životními nezdary. Aby si stále zachovala dobrou náladu a duševní pohodu, je dobré dělat pár věcí navíc. O tom, že fungují, svědčí i Moničin bezchybný vzhled.

 

Okolo divadla a opery se točí i další rozhovor, tentokrát s Miroslavem Králem, který pro Národní divadlo vytváří nejrůznější působivé odstíny a masky. Od toho se dozvíte, že divadelní nehty mohou posloužit v opeře Rusalka i jako rekvizita. Jak? To naleznete na str. 46 - 49.

 

Trápí vás v zimě zkřehlé prsty nebo vysušená pokožka rukou? Poradíme vám jak na ně vyzrát, aby vás už tuto zimu neobtěžovaly. A podíváme se i na péči o nohy v zimě očima podologa Jaroslava Fešara.

 

Pokud již sháníte vánoční dárky pro své blízké a nevíte si rady, pak vám rádi pomůžeme s výběrem. Připravili jsme si 20 tipů na krásné dárky, které opravdu potěší. Najdete mezi nimi i ty pro dědečka či bratra, se kterými si dámy občas nevědí rady.

 

Neuniknou nám ani nejnovější trendy pro tuto sezónu. Je libo kombinaci šedých odstínů v podání blogerky Nicole Kudělkové nebo rudočerné ombré Lenky Cigánkové?

 

Kdo si hraje, nezlobí - to je odvěká pravda a hlavní téma tohoto vydání. Čtenáři časopisu Modeláž nehtů a lektorky modelaznehtu.cz ACADEMY ukáží nepřeberné množství Nail Artu s touto hravou tématikou. Vytvoříte na nehtech raději motivy karet či puzzle? My jsme pro obojí!

 

Nestihli jste podzimní veletrh Interbeauty Prague 2015 a rádi byste se dozvěděli, jak probíhal? Pak si přečtěte článek o této velké události letošního podzimu.

 

Chcete-li dostávat informace o nejnovějších trendech ze světa módy, nehtového designu a kosmetických novinek, nezapomeňte si předplatit časopis na celý rok 2016 pouze za 380 Kč.

 

Na 116 stranách podzimního vydání najdete:

 

Rozhovory se známými a úspěšnými osobnostmi

 

 

Poradnou plnou úžitečných rad a tipů

 

 

 

Stylové outfity od úspěšných blogerek

 

 

Nápady na vánoční dárky nejen pro dámy

 

 

Novinky ze světa nehtové kosmetiky

 

 

Postupy od lektorek

 

 

 

PF 2016

 

 

Zábavný kvíz

 

 

Rady pro domácí salon

 

 

Inspiraci od čtenářů na zajímavé zdobení nehtů

 

 

Svou práci můžete mít v lednovém čísle i VY!


Stačí, když nám pošlete do 30. 11. na e-mail redakce@modelaznehtu.cz vámi pořízenou fotografii modelovaných nehtů  na téma: PLES, RELAXACE a WELLNESS bez jakýchkoliv úprav spolu s vaším jménem a bydlištěm. Fotografie ke zveřejnění vybírá redakce. Chcete-li vědět více, navštivte naše facebookové stránky.

Související produkty

Články v rubrice