800 833 833 bezplatná info-linka
 

Školení

Vánoční dárek od modelaznehtu.cz - největší prodejna s nehtovou kosmetikou

10.12.2014

Modelaznehtu.cz si letos pro své zákazníky připravila opravdu krásný dárek. Tím je největší prodejna nehtové kosmetiky v republice, kterou najdete v Praze 5, v ulici Radlická 8.

 

 

Při této příležitosti se 8. 12. 2014 konala slavnostní VIP Open Party, která přivítala mnoho vzácných hostů.

 

 

Večer začal v krásném Paláci Křižík, kde se sešly zákaznice, blogerky a redaktorky se zástupci modelaznehtu.cz, lektorkami modelaznehtu.cz Academy, s ambassadory a brand managery značek CND, NSI, Cuccio, Platinum, EBD a dalších. Během večera, který moderoval Pepa Libický, DJ rádia Kiss, nás pozdravila i Jan Arnold, spoluzakladatelka značky CND.

 

 

 

 

Modeláž nehtů si svých zákaznic opravdu váží, a proto jim k Vánocům během večera pod stromečkem nadělila to, co si přály. Ať už se jednalo o lampy, brusky, Air Brush systém nebo spousty krásných odstínů CND Shellac. Z tváří všech obdarovaných se dalo číst, že jejich přání byla opravdu vyslyšena. 

 

 

 

Poté se všichni přesunuli před prodejnu, kde Daniel Nekvasil, manager přímého prodeje, slavnostně přestřihl pásku a společně s hosty vstoupil do nové prodejny, která zaujímá plochu 230 m². 

 

Co všechno v prodejně najdete a jaké jsou její benefity, se můžete přesvědčit na vlastní oči každý všední den od 9 do 18 hodin. Určitě to stojí za to!

 

 

 VÍCE FOTOGRAFIÍ z VIP Open Party Praha NAJDETE NA NAŠEM FACEBOOKU - facebook.com/modelaznehtu.cz

 

Články v rubrice